Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na našem webu žije?

Soutěž o vstupenky na softballové MISTROVSTVÍ SVĚTA

Soutěž o vstupenky na softballové MISTROVSTVÍ SVĚTA

Softballové Mistrovství světa můžů poprvé v Česku a vy můžete být u toho! 

Hrajte s námi o 20 vstupenek na základní část softballového Mistrovství světa. Tipujte hmotnost softballového míčku, který je umístěný v přízemí Centra Krakov. Deset nejbližších tipů získá 2 vstupenky na softballové Místrovství světa. 

Hlasovat můžete vhozením lístku do hlasovacího boxu přímo v Centru Krakov, nebo pod fotografií softballového míčku na našem facebooku Centrum Krakov.

Zvážení softballového míčku a zjištění jeho hmotnosti proběhne v rámci programu "dětský den s Exim tours" v sobotu 1. června 2019 v 11:30.
 

16. mistrovství světa v softballu mužů se poprvé v historii odehraje na evropském kontinentu, konkrétně 13. - 23. 6. 2019 v Praze a v Havlíčkově Brodě. Pro softballový klub Joudrs Praha, který získal pořadatelství v Praze, je velikou ctí hostit 16 národních týmů z celého světa. Jak úvodní zápas, tak i finále celého šampionátu se odehrají ve Svoboda parku v areálu ZŠ Dolákova.

Šampionát začíná na Světový den softballu. O softballu se říká, že jsou to nejrychlejší šachy na světě a je opravu skvělé to vidět na vlastní oči. Mužský softball je velmi silový, není zde nouze o velmi rychlé akce, rychlé a tvrdé nadhozy, a ještě tvrdší odpaly. Pokud divák úplně nerozumí pravidlům, nevadí, v areálu budou k dispozici letáčky s rozpisy zápasů i pravidly. Také všechny zápasy budou na místě komentované, aby si návštěvníci mohli hru užít.

Na co se můžete těšit? Na špičkový softball, kde se představí národní tým České republiky, který vede Tomáš Kusý jako hlavní kauč (pozn. Tomáš Kusý je předseda klubu Joudrs Praha a také trenér extraligového ženského áčka). Češi se jako desetinásobní držitelé evropského zlata postaví obhájcům titulu z Nového Zélandu, který předvede svůj pověstný bojový tanec Haka. Také stříbrné Austrálii i silné Kanadě, Argentině či Japonsku. Každý z národů přinese do areálu nezapomenutelnou atmosféru. „Našim cílem je vytvořit skvělou atmosféru, aby byl šampionát nezapomenutelným zážitkem jak pro zahraniční hráče a návštěvníky, tak pro české diváky. V areálu bude k dispozici občerstvení, fan zóna, doprovodný program, dětské hřiště kryté sítí, aby bylo i během zápasů maximálně bezpečné“, dodal Tomáš Kusý, předseda klubu Joudrs Praha.

Program softballového Mistrovství světa naleznete níže:

softball

 

Pravidla soutěže naleznete ZDE.


Šipka