Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na našem webu žije?

Archiv - akce centra

Bohnická velikonoční hra aneb vítání jara

Bohnická velikonoční hra aneb vítání jara

Zapojte se do zábavné a vzdělávací QR hry pro celou rodinu nebo jednotlivce, kterou jsme připravili ve spolupráci s MČ Praha 8.

Vaším úkolem bude hledat QR kódy podle indicií, které vám budou odkryty na jednotlivých stanovištích po sejmutí QR kódu. Nápomocna vám bude mapa z 19. století, ale pozor!!! Tehdejší mapa je skoro bez budov, je jiná než ta současná, to abyste to měli zajímavější.

Hra začíná před KD Krakov, kde si vyzvednete herní karty nebo si je sami vytisknete z této stránky: https://www.praha8.cz/Bohnicka-velikonocni-hra. Pokud budete tisknout sami, nezapomeňte též na vytištění mapy. 

Herní karty slouží k zapisování správných odpovědí a slov do křížovky. První béžový sloupec je určen pro nejmenší, druhý černý pro starší a třetí hnědý pro dospělé. Pokud ve skupině nemáte „mladší“ dítě, budete muset zastat i jeho práci. Do křížovky budete zapisovat názvy jarních květin vyobrazených na QR cedulkách jednotlivých stanovišť.

Cílem hry je správně zodpovědět všechny otázky a doplnit tajenku: Městská část Praha 8 vám přeje příjemné prožití ...... ...... (zbytek viz tajenka)

Takto vyplněný herní list odevzdáte v kavárně Evento Coffee v 1. patře v Centru Krakov mezi 9.00 a 19.00 hodin každý den, kde obdržíte za správné odpovědi velikonoční odměnu, kterou pro vás Centrum Krakov připravilo. 

Pozor! Kavárna má občas 5 min. přestávky. Pro účastníky bude platit 20% sleva na všechny kávy z nabídky kavárny.

Hra začíná 26. března a končí 11. dubna 2021. 

Přejeme hezké chvilky při plnění jarních úkolů!

Šipka