Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na našem webu žije?

Archiv - akce centra

Velikonoce v Centru Krakov

Velikonoce v Centru Krakov

Obří dvoumetrové vejce namalovala akrylovými barvami mladá a talentovaná malířka Gabriela Bohuslavová. Už od mala se Gabriela věnuje kreativní tvorbě, je aktivní skautkou a má ráda pohádky. Gabriela je studentkou na fakultě umění a designu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem. Jejím snem je ilustrovat dětské knížky a učit děti malovat.

Pár slov od malířky: „Když jsem dostala nabídku namalovat tohle vajíčko, udělalo mi to velkou radost. Je to krůček kupředu k mé vysněné práci. Snad udělá vajíčko radost i Vám a vykouzlí úsměv na tváři. Krásné Velikonoce a hodně zdraví všem!“ 

 

VEJCE JE ROZVRŽENO DO TŘÍ ČÁSTÍ: 

1/ ŘEKNĚTE SÝR

Udělejte si veselou fotku s ušatým zajíčkem. Když si stoupnete k zajíčkově pravé tlapce, vytvoří vám za hlavou vtipná ouška. 

2/ VELIKONOČNÍ RÁJ

Ve velikonočním ráji se schovala hromada vajíček i různá zvířátka. Zahraj si na detektiva a zkus správně odpovědět na naše kvízové otázky:

  1. Kolik velikonočních vajíček je na obrázku namalovaných? 
  2. Najdeš na obřím vejci všechna zvířátka?

3/ KREATIVNÍ „K“

Poslední část obřího vejce byla vytvořena pro kreativní a soutěžní tvoření dětí. Kvůli nepříznivé epidemiologické situace jsme ale nuceni tvoření zrušit. I tak si ale můžeš užít zábavu a spočítat kolik puntíků je na vejci namalovaných, nebo vyjmenovat všechny barvy. 

 

SPRÁVNÉ ODPOVĚDI NA KVÍZOVÉ OTÁZKY JSOU:

  1. 25 vajíček
  2. motýl (1), ovečka (3) , zajíček (3), slepice (1), kuřátka (3)
Šipka