Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na našem webu žije?

Vánoční strom splněných přání

Vánoční strom splněných přání

Staňte se Ježíškem a splňte přání dětem a maminkám z azylového domu v Bohnicích. Každé z dětí si namalovalo, nebo napsalo přání, které by rádo našlo pod vánočním stromkem. 

Pomůžete nám vykouzlit úsměv na tvářích dětí a maminek, které se nacházejí v tíživé životní situaci? Vybírat můžete z vánočních přání, které děti Ježíškovi namalovaly, nebo z připraveného seznamu s tipy na drobné a praktické dárky.

Přání pro děti můžete plnit a dárky přinést do našeho stánku každou středu a pátek od 15:00 do 18:30 od 24. 11. 2023 do 20. 12. 2023. Stánek najdete v 1. patře Centra Krakov.

TIPY NA DÁRKY PRO MIMINKA A MALÉ DĚTI:
Vlhčené ubrousky a  jednorázové plenky velikosti 3 a větší, dětská kosmetika (sprchový gel, šampon, krém na tělo, olejíček), Sudocrem, Bepanthen Baby nebo mast Rybilka na opruzeniny, kojenecké láhve, povlečení a prostěradla do postýlek

TIPY NA DÁRKY PRO VĚTŠÍ DĚTI:
Kosmetika pro teenagery (sprchový gel, deodorant, šampon), psací potřeby, fixy a omalovánky, stavebnice, společenské hry, drobná elektronika (sluchátka, reproduktor, fén na vlasy), sladké i slané dobroty

TIPY NA DÁRKY PRO MAMINKY Z AZYLOVÉHO DOMU:
Přípravky na mytí nádobí, prášky na praní, aviváže, dámské hygienické potřeby, bavlněné utěrky, ložní povlečení a prostěradla, vybavení do kuchyně (pánvičky, misky na polévku, hrnce), drobná elektronika (tyčový mixer, fén, rychlovarná konvice, toustovač, žehlička na prádlo)


Šipka