Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na našem webu žije?

Akční nabídka drogerie TETA

Akční nabídka drogerie TETA

Zajímá vás, jaké zajímavé nabídky můžete využít v drogerii TETA?



SPRCHOVÉ GELY – AKCE 2+1 ZDARMA: Osvěžte tělo i mysl SPRCHOVÝMI GELY Ameté pro ženy a 4Ward pro muže. Nyní v super akci 2+1 ZDARMA v jakékoli kombinaci. Každý tak získáte jen za 19,93 Kč.

NOVINKY V TETĚ: 
Nově v Tetě nyní koupíte TĚHOTENSKÉ TESTY od Intime DipStick s kalíšky nebo MidStream pro domácí použití s vysokou citlivostí 25 mlU/ml. Pozitivní výsledek může být odečten již za 40 vteřin se spolehlivostí vyšší než 99 % Dostupné i na e-shopu.

 

Na prodejnách Teta NOVĚ zakoupíte další vyhrazené léčivé přípravky, navíc za příjemné akční ceny, UŠETŘETE čas i peníze nákupem drogerie i těchto přípravků na jednom místě I za jejich nákup sbíráte body a na jejich nákup můžete uplatnit věrnostní slevu 10 %, v sortimentu najdete například:

  • PARALEN EXTRA Proti Bolesti 12 tablet tlumí bolest různého původu, zmírňuje únavu, obsahuje paracetamol. Lék k vnitřnímu užití.
  • PARALEN 500 mg 12 tablet působí proti bolesti a snižuje zvýšenou tělesnou teplotu, obsahuje paracetamol. Léčivý přípravek. Lék k vnitřnímu užití.
  • PARALEN HORKÝ NÁPOJ bez cukru 12 dávek pomáhá při akutních bakteriálních a virových infekcích, bolesti zubů, hlavy, neuralgie, bolesti svalů nebo kloubů, obsahuje paracetamol. Lék k vnitřnímu užití.

Účelem tohoto příspěvku není zvýšení spotřeby, výdeje nebo předepisování léčivých přípravků. Nenabádáme vás k nevhodnému, nepřiměřenému či neopodstatněnému užívání léků. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták a účinky léků konzultujte s lékařem či lékárníkem.

 

Nová generace univerzálního dezinfekčního přípravku Domestos Extended Power nyní S OBSAHEM AKTIVNÍCH MOLEKUL pro hygienickou čistotu a bezpečnost. Můžete ho použít NA CELOU DOMÁCNOST v neředěném stavu či ředěný vodou – jako dezinfekci povrchů nebo WC gel.

 

Celý akční leták si můžete prolistovat zde: https://www.tetadrogerie.cz/akce/letak

Šipka