Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na našem webu žije?

Magazín Centra Krakov KVĚTEN/ČERVEN 2023

Magazín Centra Krakov KVĚTEN/ČERVEN 2023

Právě vyšlo nové vydání magazínu Centra Krakov! Na co se můžete tentokrát těšit? 

Ani v květnu a červnu vás neminou akce, výstavy a mnoho další zábavy pro celou rodinu. O druhé květnové neděli srdečně zveme všechny maminky na odpočinkový beauty day za doprovodu sklenky vychlazeného italského prosecca. Červen zahájíme Dnem dětí, kde se představí gigantiční autoboti Transformers. Na děti čeká odpoledne plné robotího skotačení se soutěžemi, diskotékou a focením s legendárním Optimem Primem a jeho parťákem Bumblebeem.

Červen patří zejména dětem, proto jsme pro vás v magazínu nachystali nápady na drobné dárky a odměny na oslavu úspěšného ukončení školního roku.

Nechybí ani parádní soutěž, tentokrát o 3 velké LEGO® stavebnice. Stačí s dětmi úspěšně vyplnit stránku s úkoly a aktivitami, vhodit ji společně s přihláškou do soutěžního boxu, který najdete v prodejně Bambule, a pak už jen čekat, zda se štěstí při náhodném losování usměje právě na vás! 

Nezapomněli jsme ani na jarní venkovní zábavu s mazlíčky, a ve spolupráci s HappyZoo tak přinášíme článek s tipy na sportování se psy. 

Magazín je k dostání v Centru Krakov nebo on-line ZDE.

Pravidla k soutěži o LEGO® stavebnice najdete ZDE.

Šipka