Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na našem webu žije?

Kanzelsberger knižní hity ÚNOR

Kanzelsberger knižní hity ÚNOR

Knihomolové pozor!
Připravili jsme si pro vás hitparádu knih z knihkupectví Kanzelsberger za měsíc únor. Doporučujeme tyto 3 knižní tituly:

1) ZÁPISNÍK ALKOHOLIČKY
Kniha podle blogu, který získal cenu Magnesia Litera. Michaela Duffková je mladá matka, která se rozhodla otevřeně promluvit o své závislosti na alkoholu i o složité léčbě. Chcete vědět, proč je tak těžké přiznat si problém s pitím? Proč není překážkou závislosti ani malé dítě? Co bylo autorce motivací k léčbě a jak vypadal první rok po ní? Všechny odpovědi přináší otevřená a přímá zpověď abstinující alkoholičky.

2) NEJJEDNODUŠŠÍ RECEPTY 
Další kniha od známeho autora knihy Břícháč Tom. Tentokrát se můžete těšit na nepřeberné množství receptů na zdravá a výborná jídla z běžných surovin. U většiny receptů trvá příprava jen 30 minut. Kompletní jídlo taky často připravíte jen v jednom hrnci, na plechu v troubě nebo na pánvi. Ideální pro ty, kteří nemají čas a přesto chtějí jíst zdravě.

3) PROSTOR PRO DUŠI
Kniha od herečky Vlastiny Kounické Svátkové má pomoct těm, kteří to potřebují a hlavně chtějí. Má dát naději tam, kde už žádná není. Tato kniha je pro ženy, které opakují stejné chyby, hledají lásku a pochopení. Je pro dívky a dcery, které si připadají divné, ošklivé a nepochopené. Je pro rodiče, kteří nadevše milují své děti. Je pro muže, kteří chtějí pochopit své ženy. Je pro všechny. Protože je o životě. A život je prostor pro duši. Chvíli jsme nahoře, chvíli dole na dně. Všichni toužíme nalézt rovnováhu tam někde uprostřed. Mezi dnem a hladinou. Mezi smutkem a štěstím.

Šipka