Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na našem webu žije?

Kanzelsberger knižní hity LEDEN

Kanzelsberger knižní hity LEDEN

Knihomolové pozor!
Připravili jsme si pro vás hitparádu TOP 3 knih z knihkupectví Kanzelsberger za měsíc leden.

 

1) NEJJEDNODUŠŠÍ PLÁN NA 29 DNÍ

Novoroční předsevzetí jsou v plném proudu a s nimi i nekonečný boj s jídlem.
Autory knihy Nejjednodušší plán na 29 dní Tomáše a Lucii můžete znát díky velkému knižnímu hitu Břicháč Tom. Tentokát si pro vás připravili knihu, která vám pomůže nastartovat hubnutí, zlepšit zdraví, spánek a cítit se celkové lépe již za 29 dní.  Výsledků vám pomůže dosáhnout snadno, rychle a hlavně zdravě a s rozumem. Kniha vám pomůže k dlouhodobé změně a  udržitelnému stravování. Naleznete v ní nepřeberné množství receptů, které si připravíte snadno z běžných surovin. Přesvěčte se sami, že hubnutí nemusí být věda.

 

2) GUMP - PES, KTERÝ NAUČIL LIDI ŽÍT

Srdceryvné vyprávění očima toulavého psa Gumpa. Příběh o cestě plné překážek a pastí, o lásce, která má sílu dosáhnout až za duhový most, o neochvějné psí obětavosti položit život za svého páníčka, o naději, kterou nespoutá ani ten nejpevnější řetěz, ale také o zvířecí moudrosti, která nám lidem otevírá oči.

 

3) BILLIE EILISH

Kdo by neznal Billie Eilish, která vzala svět pop music útokem. Její hudba má jasný názor, její styl je jedinečný, její texty nenechají nikoho chladným. Ve fanknize najdeš spoustu úžasných faktů o Billie, kvízy i zákulisní informace, které ti nesmí uniknout. Dostaň se této hudební megastar pod kůži!

 

 

Šipka