Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na našem webu žije?

Nákupy Ona Dnes

Nákupy Ona Dnes

Poprvé se slevové kupony v Ona Dnes objevily v roce 2010. Bylo jich pětatřicet a vyšly v pondělí 15. března. První jarní měsíc nebyl zvolen náhodou. Nikdy jindy během roku nemají ženy takovou touhu pořídit si něco nového na sebe. Tak proč je v tom nepodpořit?

V prvním ročníku výhodných nákupů se ukázalo, že čtenářky na nabídku slyší. Dílem proto, že na slevy coby národ reagujeme obecně pozitivně, ale hlavně díky tomu, že jsme ke spolupráci přizvali firmy, které mají s ženskou náturou hodně společného. Takže nechyběly – a dodnes nechybí – slevy do obchodů s oblečením, kosmetikou, na zkrášlující procedury, ale i na hračky, knížky nebo kulturní akce. Úspěch prvního kola Nákupů Ona Dnes byl tak velký, že se redakce rozhodla pokračovat hned na podzim. V polovině října už totiž leckoho napadne, že i když jsou Vánoce zatraceně daleko, nebylo by od věci se na ně připravit s předstihem. A se slevou, řekli jsme si my a 11. října 2005 poslali našim čtenářům další porci slevových kuponů, o deset víc než na jaře. Od té doby se Nákupy Ona Dnes konají pravidelně dvakrát do roka, vždy na jaře a na podzim.

Slevovou knížku najdete 12.5. v časopise Žena a život, 17.5. v magazínu OnaDnes a 20.5. v magazínu DNES+TV. Mějte vybrané slevy vždy po ruce ve Vašem chytrém telefonu, a to díky aplikaci Portmonka. Slevové kupóny se v Portmonce začnou zobrazovat 18.5.

Šipka