Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na našem webu žije?

Restaurace v Centru Krakov opět vítají hosty

Restaurace v Centru Krakov opět vítají hosty

Všechny restaurace v Centru Krakov jsou v provozu. Pochutnat si tak můžete například na italských specialitách v restauraci Sola Enotria, rozmanitých a různorodých čínských pokrmech ve fastfoodu Červený Korál, na oblíbeném smaženém kuřeti z KFC nebo zajít na dobrou kávu a něco sladkého do Evento Coffee. Restaurací a bister je v Centru Krakov ale celá spousta a na své si přijdou jak milovníci české kuchyně, tak ti, kteří si rádi pochutnají na něčem exotickém. Kam vyrazit na oběd, kávu nebo rychlou svačinu? 

SOLA ENOTRIA 
Tradiční italská pizzerie a restaurace, která nabízí kvalitní gastronomii, příjemné prostředí a milou obsluhu. Pokrmy jsou připravovány pod vedením zkušeného italského šéfkuchaře podle pravých italských receptur vždy z čerstvých surovin. Těšit se můžete na vynikající pizzu přímo z tradiční pece na dřevo. Vedle pizzy a těstovin nechybí v nabídce rizota, saláty, polévky, masa a lahodné dezerty. Přidanou hodnotou restaurace je pak střešní terasa s krásným výhledem na Prahu. 

DELMART 
Nabídka salátového pultu Delmart je určena pro ty, kteří hledají zdravý oběd nebo svačinu. Denně pro vás v DELMART připravují zdravá a kvalitní jídla z těch nejlepších ingrediencí – tak jako byste si je připravovali sami doma. Žádný průmyslový sendvič nebo salát! Vše připraveno ručně podle vlastních receptur a z pečiva z vlastní pekárny. 

PRIMA BAŠTA 
Řízek, svíčková nebo smažený sýr dlouhodobě vedou žebříček nejoblíbenějších jídel Čechů. Tato jídla si můžete dopřát v restauraci Prima Bašta. Ta nabízí tradiční česká jídla, jako jsou špekové knedlíky se zelím, moravský vrabec, bramborák s uzeným masem a zelím nebo smažené žampiony. Vedle tradičních českých a slovenských specialit si mohou zákazníci denně pochutnat na čerstvých salátech, lahodných dezertech nebo denní polévce. 

ČERVENÝ KORÁL 
Specializuje se zejména na přípravu čínské kuchyně, která se vyznačuje svou rozmanitostí. V restauraci nabízí široký výběr specialit z kuřecího, vepřového, hovězího, rybího a kachního masa. 

RUNNING SUSHI 
Restaurace s dopravníkovým pásem na sushi není už typická jen pro Japonsko, kde se tento koncept téměř před šedesáti lety zrodil. Oblíbený pokrm sunoucí se po páse k nedočkavým strávníkům najdete i v Centru Krakov. Za poplatek nabízí restaurace neomezenou konzumaci. Na pásu je připraveno nepřeberné množství čerstvých a chutných pokrmů. Nejen různé druhy sushi, ale také dary moře, asijské polévky, saláty, různé druhy ovoce i dezerty. 

KFC 
Vychutnejte si křupavé kuřecí speciality připravené podle tajného receptu z 11 druhů bylinek a koření. Vyberte si z široké nabídky čerstvých sendvičů, boxů, kyblíků, salátů nebo dezertů. Jídlo se zde připravuje vždy bezprostředně před podáváním, protože čerstvost je prioritou. 

EVENTO COFFEE 
Na šálku lahodné kávy si můžete pochutnat v kavárně Evento Coffee. Kromě kvalitní kávy si tu můžete pochutnat na několika druzích kvalitního čaje, domácích limonádách, smoothie, fresh juice a samozřejmě také na dezertech a panini.  

Šipka