Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na našem webu žije?

Správnej krám v Centru Krakov

Správnej krám v Centru Krakov

Co produkt, to unikátní příběh. Pečlivě vybraní lokální výrobci a jejich kvalitní produkty vás oslní omamnou vůní i lahodnou chutí. Správnej krám s přírodní kosmetikou a nejrůznějšími dobrotami otevřel, tak se stavte!

Filosofií Správného krámu je vybírat to nejlepší od českých a slovenských výrobců, jejichž práce, snaha a sny se zhmotňují v produktech, které mají několik společných rysů. Těmi jsou perfektní kvalita, vysoký podíl ruční práce, enormní snaha a hlavně obrovská láska k řemeslu, které v rámci svých firem udržují.

spravnejkram 1

Zákazníkům chtějí přinést originalitu a autentičnost a ukázat jim, že život je třeba si užívat a dělat radost sobě, nebo svým blízkým. Ve Správném krámu si vybere každý ať už přírodní kosmetiku, kvalitní vína, český med, čokolády, prémiovou kávu a další produkty, které oceníte pro jakoukoli příležitost.

Přijďte se na vlastní oči přesvědčit, že stojí za to podpořit malé rodinné firmy a značky, pro které je zákazník na prvním místě, které vás nebudou přesvědčovat přihlouplými reklamami, a za které bude vždy mluvit jen a jen obsah.

Potřebujete koupit dárek pro někoho z rodiny, kolegu v práci, kamarádku, babičku, nebo něco většího třeba na firemní oslavu? Chcete zahnat splín, zlepšit náladu, udělat si radost? Pak jste v Správným krámu na správném místě. Budeme si vás hýčkat, poradíme s nákupem a nenecháme vás odejít bez úsměvu.

spravnejkram 2  

Šipka