Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na našem webu žije?

Vánoční stánky v Centru Krakov

Vánoční stánky v Centru Krakov

Přízemí Centra Krakov se zaplnilo několika stánky, ve kterých můžete v předvánočním čase zakoupit dekorace či dárečky pro své nejbližší. Nakoupit si můžete v těchto stáncích:



Vánoční dekorace
Originální dekorace můžete koupit ve stánku Andrey Kuberové v přízemí centra. V nabídce najdete korpusy vánočních věnců, drobné ozdobičky k dekorování adventních svícnů, sušené ovoce, umělé ozdoby, svíčky a další potřeby k navození vánoční atmosféry u vás doma.

 

Originální ponožky HAPPY SOCKS
Najít pod vánočním stromkem ponožky, není úplně sen každého obdarovaného. Respektive nebyl. Od doby, kdy své ponožky na českém trhu nabízí firma Happy Socks, stává se z ponožek populární dárek. Pokud chcete i vy své blízké obdarovat originálním dárkem, který jim vykouzlí úsměv na tváři, vydejte se do Centra Krakov, kde bude mít právě firma Happy Socks svůj stánek. Happy Socks jsou velmi kvalitní ponožky, které kombinují unikátní designy a řemeslnou zručnost. V  nabídce najdete například proužkované nebo puntíkaté ponožky nechybí ale ani ponožky s vtipnými, svěžími a originálními vzory.

 

České vánoční ozdoby GLASSOR
Glassor Decorations je česká rodinná společnost specializující se na design, výrobu, prodej a export skleněných vánočních ozdob a sezónních dekorací. Společnost si klade si za svůj cíl udržet tradiční techniku ruční výroby, díky které vznikají umělecké výrobky prémiové kvality. V sortimentu Glassor Decorations je několik tisíc druhů dekorací, ve všech barvách, tvarech, designu a zdobení. Nejtypičtějšími produkty jsou skleněné koule různých průměrů, ale také špice, zvonečky, srdce a mnoho dalších tvarů a forem (např. zvířata, auta, andělíčci, figurky, aj.). 



Stánek s medovinou a drobnými dárečky
K Vánocům neodmyslitelně patří i medovina. V tomto stánku naleznete nejen medovinu, ale i nejrůznější vína, čaje, dekorace či drobné dárečky pro své nejbližší.

Šipka