Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na našem webu žije?

Evento Coffee

PA066970

PO - NE 9:00 - 21:00

Telefon: 603 528 335

E-mail: info@eventocoffee.cz

Webové stránky: EVENTO COFFEE

1. podlaží, obchod č.207

„Zakládáme si především na příjemné atmosféře rodinného podniku. S kávou a kavárenským businessem máme více jak 20 leté zkušenosti, takže o zákazníky bude opravdu profesionálně postaráno. Zároveň ale celé podnikání a vše kolem kávy bereme jako zábavu a radost. Svou práci odvádíme se 100 procentním nasazením a vášní, ale zároveň se nebereme příliš vážně a neztrácíme smysl pro humor, to všechno se v připravovaných aktivitách bude odrážet. Zákazníci si u nás v klidu mohou objednat své oblíbené, leckde zakázané, „pikolo“. Pití kávy je podle nás událost, odtud pramení konec konců také název Evento Coffee. Evento v italštině znamená událost a přesně tohle pro nás pití kávy a vše kolem ní znamená - významná chvíle, kterou si chce člověk užít. Chvilka, kdy je nám prostě fajn, a to poslední co potřebujeme, je kyselý výraz obsluhy, když při objednávce užijeme nesprávnou terminologii. Ať si zákazníci do kávy naloží pět lžic cukru a půl litru mléka, cokoliv, hlavně ať je splněn účel - ať si svůj nápoj vychutnají přesně podle svého gusta, ať je to pro ně událost,“ představil filozofii nové kavárny Evento Coffee majitel Jiří Macinauer.
Kromě kvalitní kávy a zní připraveného množství studených i teplých nápojů, si mohou zákazníci pochutnat na domácích limonádách, smoothie, fresh juice, samozřejmě také desertech a panini, v létě pak nebude chybět zmrzlina a zmrzlinové deserty. 
V menu nebudou chybět ani sezónní speciality. „Budeme nabízet vždy jednu studenou a jednu teplou nápojovou specialitu a také jeden limitovaný desert. Nabídka se bude každé dva měsíce obměňovat. Na první dva měsíce chystáme například teplou kávovou specialitu, a to matcha latte, které jak název napovídá, je připravováno z matcha tea. Ten má nejen úžasné detoxikační účinky, ale mimo jiné také příznivě působí na naši psychickou pohodu, zvyšuje imunitu a mnohé další,“ doplnil Jiří Macinauer.


Probíhající akce

Šipka