Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na našem webu žije?

Fruitisimo

fruitisimo

PO - NE 9:00 - 21:00

Telefon.: 734 622 259

E-mail: fruitisimo.krakov@czechretailgroup.cz

Webové stránky: FRUITISIMO

Přízemí, obchod č.117

Fruitisimo, to je nejovocnější bar ve vašem okolí!

Fruitisimo najdete již na 60 místech v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, a jeho síť se každým dnem rozrůstá. Přes svůj italsky znějící název, kterým značka demonstruje svou vášeň pro ovoce, je Fruitisimo česká firma.

Pochutnáte si zde na čerstvých šťávách a ovocných koktejlech, ručně vyráběné kopečkové zmrzlině, vždy čerstvě umleté kávě a zdravých kelímcích plných ovocných či zeleninových dobrot.

Značku Fruitisimo nejlépe vystihuje jej í slogan LIVE WHAT YOU LOVE, tedy zdravý aktivní životní styl, zábava, úsměv a vášeň pro to, co Fruitisimo dělá. I v tom vidí Fruitisimo svou přednost: „Co je náš tajný recept? Nejsou to rychlejší mixéry ani výkonnější odšťavňovače. Je to o lidech. Milujeme, co děláme, a to poznáte při každé návštěvě“.
Fruitisimo barmani a barmanky nosí ovocné brýle, díky kterým vidí svět ovocně a s úsměvem, s nímž s láskou a nadšením připraví vše, co vám na očích uvidí. A drinky z čerstvého ovoce a zeleniny, to je jejich specialita. Můžete si vždy vybrat ze standardní nabídky 15 drinků, speciální edice drinků Fresh & Fit, co dva měsíce se měnící nabídky sezónních drinků nebo si nechat namíchat, cokoliv se vám zlíbí. Fruitisimo barmani vám rádi poradí. A nelekněte se, když od nich neuslyšíte klasické rozloučení: Na shledanou. Správný „Fruitisimák“ se totiž loučí pozdravem: Na zdraví!

Pokud se chcete přidat k této partě, zařaďte se k nim do klubu. Jednak tak budete využívat atraktivní klubové akce, navíc ale můžete kartu přednabít a získat tak extra bonus v podobě extra Fruitikorun. Přednabitá karta je navíc originální tip na „zdravý dárek“ pro vaše blízké.


Probíhající akce

Šipka