Můžeme pracovat s cookies, ať víme, jak to na našem webu žije?

Running Sushi UMI

running2

PO - NE 10:00 - 21:30

Telefon: 602 866 588

E-mail: cervenykoral@yahoo.com

Webové stránky: RUNNING SUSHI

2. podlaží, obchod č.325

Mnozí z vás již zajisté někdy vyzkoušeli sushi - nejznámější jídlo japonské kuchyně, které v drobných pokrmech skrývá výrazné chutě a skloubí jemnou rýži s kousky syrové ryby nebo zeleniny zabalené v plátku mořské řasy. To však není vše, co sushi skrývá, kromě skvěle vypadajících, precizně zabalených kousků jídla se stává sushi i oblíbeným pokrmem pro svou výživovou hodnotu, kterou dodávají převážně syrové ryby, ty jsou pro zdraví prospěšnější než vařené. Kromě oblíbeného lososa nebo krevet se k výrobě sushi používají také mořské řasy, kaviár, houby, avokádo i zelenina.

Sushi je zdrojem kvalitních bílkovin, nenasycených kyselin, jódu a minerálů. Díky nízkému obsahu tuku a kalorií patří k dietnějším formám stravování.

Jídlo na malých talířcích, které je servírováno pomocí dopravníkového pásu vás pohostí i v Centru Krakov ve 2. patře.

Na pás pro zákazníky je chystáno nepřeberné množství čerstvých a chutných pokrmů, nejen různé druhy sushi, ale také dary moře, polévky, saláty, různé druhy ovoce, jak čerstvého (např. hrozny, melouny, ananas, banán), tak i kompotovaného (mandarinky, ananas, liči apod.), asijské ale i české dezerty, buráky, kokosové mléko nebo mango džus. Na horním páse vybíráte z jídel teplých a ve spodním páse ze studených. Každý návštěvník si může vybrat dle svých preferencí, nebo si vyžádat jídlo na přání. 


Probíhající akce

Šipka